Kolibrić - Velika dvorana

Kolibrić - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kolibrić - Velika dvorana, 05.10.2023. u Kino Edison, Karlovac

Kolibrić je mala ptica koja svu svoju energiju troši kako bi cijeli život ostala na jednom mjestu, a upravo tako živi Marco Carrera, glavni protagonist filma Kolibrić čija je knjiga od trenutka kad je izdana pa sve do danas prevedena na 25 različitih jezika, uključujući i hrvatski. To je priča čija se radnja proteže na čak šezdeset godina, a u kojoj se radosti, boli i neuroze uobičajene obitelji srednje klase isprepliću s evolucijom apsolutne i izvanredne ljubavi koja se proteže na tri generacije. Ovo je obitelj u kojoj je najbitnije držati se zajedno i prikazati jak kolektiv čak i kada je suočena s nepodnošljivim problemima…

U filmu su glavne uloge ostvarili vrhunski talijanski glumac Pierfrancesco Favino, poznata francuska glumica Berenice Bejo, inače nominirana za prestižnu nagradu Oscar za film “Umjetnik” te cijenjeni talijanski redatelj Nanni Moretti u jednom od svojih rijetkih glumačkih istupa u filmovima koje on nije režirao.

dužina filma: 126 minuta

žanr: drama

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.