Kojoti - 20. Culture Shock Festival

Kojoti - 20. Culture Shock Festival

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kojoti - 20. Culture Shock Festival, 04.05.2024. - 05.05.2024. u Klub kulture, Križevci

Sirovi, drski i čistokrvni rock`n`roll = KOJOTI. Kojoti su rock sastav koji je devedesetih godina publici s našeg područja vjerno prikazivao kako se “trese, lupa i udara”. Bend je u međuvremenu odlučio uzeti stanku, a hrvatskoj se publici ponovno ukazao povratničkim koncertom na “Brijačnici” 2017. godine. “Privremena mirovina” trajala je 17 godina, a mnogi su konzumenti žestokih riffova s nestrpljenjem čekali ponovno ukazanje te potvrdu kako “The boys are back in town” nije laž.

Bend je od svog povratničkog koncerta u stalnoj postavi: Bobo Grujičić (bubanj), Vanja Marin (bas), Davor Viduka (gitara), Alen Marin (glas), a od ponovnog povratka na scenu pridružio im se i mladi Noa Rupčić (klavijature, ritam gitara). Kojoti su koncertom u Tvornici Kulture ranije ove godine proslavili 30. rođendan, a u nastavku te svečanosti sa svojom publikom zasigurno žele svaki koncert proslaviti na svoj način.

Pridružite nam se 4. svibnja u Klubu kulture u Križevcima, gdje će “Moćan san”, “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Sto milja daleko od nje” i druge rock himne Kojota glazbeno otvoriti jubilarni 20. Culture Shock Festival.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.