KOIKOI - koncertna promocija albuma

KOIKOI - koncertna promocija albuma

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KOIKOI - koncertna promocija albuma, 29.04.2022. - 30.04.2022. u klub Azimut, Šibenik

29.04. petak
KOIKOI - koncertna promocija albuma

KOIKOI je svježe ime na šarenolikoj i razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni.

Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima.

KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević, i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih smjerova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskošem mainstreama i intimom undergrounda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj
sceni predugo postoji.

U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonleeja, a rezultat je debitantski album "Pozivi u stranu", koji će pisati povijest indie–rock glazbe u regiji.
KOIKOI će nas začarati transžanrovskim kombiniranjem autohtone glazbene tradicije i suvremenih zapadnih trendova. Album "Pozivi u stranu" donosi onu najprimamliviju formu
drugačijeg popa, koji je u isto vrijeme svileno blagozvučan i igrivo bučan, radijski senzibilan i rockersko silovit, a uvijek pod velom hipnotičnog balkanskog melosa, prepleta ekstaze i nostalgije.

Zanosna žensko-muška višeglasja sa svojstvenim seksipilom će neke podsjetiti na britanske The XX, a druge možda na regionalne folk prakse. Labavih referenci ima puno – srpski alt/art rock u tradiciji Darkwood Dub i Petrol, electro-rock a la Chromatics, indie rock u duhu DIIV, dream pop maštarije, suvremena globalna etno psihedelija –, ali najbitnije je, da su "Pozivi u stranu" bez sumnje u regiji razred za sebe.
Debitanski album "Pozivi u stranu", na kojeg je regionalna indie scena čekala barem desetljeće, je biser za sve, koji ste na vrijeme shvatili, da je napredni pop novi punk.

Vidimo se :)


Napomena:
Uz ulaznicu predočiti važeću EU Digitalnu Covid Potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Covid potvrdu moguće je zatražiti putem sustava e-Građani ukoliko ste:

- cijepljeni protiv virusa SARS-CoV-2 ili ukoliko ste preboljeli bolest COVID-19

- ukoliko je navedeno evidentirano u centralnoj bazi podataka Ministarstva zdravstva.

Podijeli događaj: