Klinika Denisa Kataneca - koncertna promocija vinila

Klinika Denisa Kataneca - koncertna promocija vinila

Dvorište Medike, Zagreb

O događaju

PROMOCIJA vinila 𝑱𝒂𝒅𝒂 𝑱𝒂𝒅𝒂
Klinika Denisa Kataneca
10.09.2021. dvorište Medike
Ulaznice 50/60 - pretprodaja Entrio
___________________________
U svibnju prošle godine Klinika izbacuje svoj 𝒑𝒓𝒗𝒊 𝒑𝒖𝒏𝒐𝒌𝒓𝒗𝒏𝒊 𝑳𝑷 “𝑱𝒂𝒅𝒂 𝑱𝒂𝒅𝒂”. Pozitivne recenzije krenule su se nizati na raznim glazbenim portalima i vukle nove i stare Klinikaše na neprestana kućna preslušavanja. Singlove s Jada Jade imali smo prilike i poslušati uživo na nekoliko hrabro odrađenih pandemijskih koncerata i festivala. Daljnjim radom Klinika izbacuje i spotove za pjesme Patkica i Grlilice a Mala Snaga II postaje dio hvaljene kompilacije ‘’Zagreb Calling: Generacija bez refrena’’.
Srpanj 2021. donio je vinilno izdanje Jada Jade i priliku za rujansku promociju u dvorištu Medike gdje ovaj bend više nikako nije nepoznanica!
-----------------------------------
𝑲𝒍𝒊𝒏𝒊𝒌𝒂 𝑫𝒆𝒏𝒊𝒔𝒂 𝑲𝒂𝒕𝒂𝒏𝒆𝒄𝒂 najnoviji je projekt ultra prolifičnog kantautora Denisa Kataneca koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni u zadnjih 10+ godina stvaralaštva. Njegove su pjesme oduvijek emocionalno nabijene, intimne i introspektivne te nerijetko otkrivaju skrivene detalje ljudske psihe s kojima se ponekad i sami susrećemo.
Glazba Klinike najbolje se može opisati kao mješavina 𝐧𝐨𝐢𝐬𝐞𝐚, 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐝𝐞𝐥𝐢𝐜̌𝐧𝐨𝐠 𝐟𝐨𝐥𝐤𝐚, 𝐬𝐡𝐨𝐞𝐠𝐚𝐳𝐞𝐚, 𝐩𝐨𝐩𝐚 i na trenutke 𝐞𝐤𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐠𝐥𝐚𝐳𝐛𝐞. Prvijenac Klinike DK bila je “Nikta Zorja” - izvrstan introspektivni i ćudljiv album koji mijenja raspoloženje od pjesme do pjesme, ljuljajući slušatelja od blaženstva do egzistencijalnog ruba. Početkom 2019., izašao je EP “Rode” i odmah po izlasku prepoznat je od strane kritičara kao izvrstan skup pjesama, a koncertna promocija popunila je kultni zagrebački KSET.
Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (Bas), Brane Norac (Električna Gitara), Vinko Vujec (Bubnjevi), Eleonora Hil - vokal i Denis Katanec (Akustična gitara).
https://deniskatanec.bandcamp.com/
https://facebook.com/klinikadenisakataneca/
www.instagram.com/klinikadenisakataneca/
𝗩𝗶𝗱𝗶𝗺𝗼 𝘀𝗲!
-----------------------------------------------------------------------
VAŽNO
Ulazak na koncert moguć je samo uz predočenje Covid putovnice ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa. Događaj se održava na otvorenom uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu spriječavanja širenja zaraze koronavirusom. Hvala na razumijevanju.
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja