Klapa Intrade @FunParkBiograd

Klapa Intrade @FunParkBiograd

location-iconFun Park Biograd, Biograd na Moru

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Klapa Intrade @FunParkBiograd, 31.07.2021. u Fun Park Biograd, Biograd na Moru

Tomislav Bralić i klapa Intrade nakon odličnog nastupa prošle godine ponovno nam dolaze u goste. Klapa Intrade slovi kao jedna od najuspješnijih hrvatskih klapa. U  posljednjih nekoliko godina nastupila na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobiva laskava priznanja i nagrade. Bili su prva klapa koja je nastupila u zagrebačkoj areni te nakon nje ispunila i sve ostale domaće arene. Klapa Intrade ispunila je i svoj dugogodišnji san održavši koncert u pulskoj areni koji se uživo emitirao na nacionalnoj televiziji.

Možda najuspješnija klapa u Hrvatskoj, koja je ispunila mnoge dvorane i dalje još uspješno zna naći put do srca mnogobrojne publike. Brojni nastupi Tomislava Bralića i klape Intrade na domaćim i inozemnim festivalima i godine rada, urodile su brojnim i značajnim nagradama. Gostovali su u najvećim američkim i australskim gradovima, u prestižnim dvoranama u kojima nastupaju velike svjetske glazbene zvijezde.

Od 1985. do danas nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji. Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku novu priču o dalmatinskom kraju, životu i podneblju.

A posebnu priču svakako će opet  imati  i nastup u Fun Parku Biograd,  gdje će publiku svih generacija raspjevati s najboljim dalmatinskim hitovima.

Svi oni sa dnevnim ulaznicama moći će besplatno uživati u nastupu klape Intrade, a posjetitelji koji žele samo otići na koncert klape Intrade mogu svoje ulaznice kupiti na entrio.hr po cijeni od 100 kn.

Ulaz u prostor za koncert uz covid potvrdu i antigenski test (testiranje se vrši od 19-21 h na ulazu parka po cijeni od 50 kuna)

23.30  Vatromet by Mirnovec

Podijeli događaj: