Kiper, Dead Dog Summer i InterZone u Močvari

Kiper, Dead Dog Summer i InterZone u Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kiper, Dead Dog Summer i InterZone u Močvari, 16.11.2021. u Klub Močvara, Zagreb

KIPER (Zagreb)
DEAD DOG SUMMER (Zagreb)
INTERZONE (Zagreb)
Utorak 16.11., vrata 19h, koncert 20h, upad 35 kn

Za ulaz u klub potrebno je pokazati Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu. Svaka od potvrda mora imati QR kod.

▬▬▬
KIPER (Zagreb)
Kiper je zagrebački HC punk kvartet čiji počeci sežu u drugu polovicu pretprošlog desetljeća. U tih skoro pa 15 godina aktivnosti dečki su u pravilnim razmacima nanizali dva dugosvirajuća albuma i tri kratkometražna EP-a. Pojedinci s dobrom memorijom će se rado sjetiti i bendova u kojima su ovi iskusni glazbenici svirali prije nego li su se okupili u ovoj formaciji. Zvukovno, Kiper tutnji po cesti koja spaja melodični s abrazivnim hardcore punkom kakvog su podučavali recimo jedni Naked Raygun, Hüsker Dü ili Descendents, dok bi se zbog britke lirike na materinjem jeziku i domaćeg utjecaja mogle povući i paralele s ranim radovima Hladnog piva i Fakofbolana.

▬▬▬
DEAD DOG SUMMER (Zagreb)
Dead Dog Summer iz Čakovca novo je ime na hrvatskoj hardcore punk sceni. Bend čine Igor Bistrović (gitara, vokal), Krešo Žerjav (bass, vokal) i Boris Strahija (bubnjevi), koji su znani po angažmanima u nekadašnjim bendovima kao što su The Farewell Reason, Nikad, Senata Fox, Implicite, Youth Against i mnogi drugi. Kad bi opisivali glazbu Dead Dog Summera, najlakše bi bilo reći da se radi o post hardcoreu kakav se svirao krajem 90-ih, dok ime za bend predstavlja "pasju vrućinu" koja je kuhala u prostoriji za probe posljednjih godinu dana otkako su dečki stvarali svoj album prvijenac.

▬▬▬
INTERZONE (Zagreb)
InterZone je rock trio iz Zagreba u sastavu: InterZone Kruno, InterZone Darko i InterZone Dražen, a sviraju plesni, brzi, melodični indie-rock 21. stoljeća s akcentima na post-punk, new wave i alter rock s tekstovima na hrvatskom jeziku.

Podijeli događaj: