Kein Engel Rammstein Tribute @ Križevci

Kein Engel Rammstein Tribute @ Križevci

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kein Engel Rammstein Tribute @ Križevci, 13.04.2024. - 14.04.2024. u Klub kulture, Križevci

Pozivamo vas na veliki tribute koncert u izvedbi Kein Engel Rammstein tribute benda povodom 30. obljetnice postojanja benda Rammstein! Osim povodom velike obljetnice, zagrijavat ćemo se i za nadolazeću Rammsteinovu Europe Stadium Tour 2024 koja kreće u svibnju.
 
Kein Engel Rammstein tribute je osnovan 2010. godine s ciljem vjernog dočaravanja energije i glazbe njemačkog industrial metal titana, Rammsteina. U postavi ovog benda nalazi se pet iskusnih glazbenika, svaki s obiljem stvaralačkog, studijskog i izvođačkog iskustva. Fokusirani su na pružanje autentičnog Rammstein doživljaja kroz živopisne izvedbe. Bend se ističe po svojem predanom pristupu zadanoj formi, izvodeći glazbeni repertoar Rammsteina s iskrenošću i poštovanjem prema originalnom bendu. Kein Engel ne samo da prenosi glazbenu strast Rammsteina, već i kreira multisenzorno iskustvo za publiku. Njihovi nastupi su prilika za obožavatelje Rammsteina da dožive moćan zvuk originalnog benda, stvarajući nezaboravna iskustva za ljubitelje industrial metal giganta. 
 
Rasturite se na flooru Kluba kulture Križevci uz najveće hitove njemačkog industrial metal giganta!
 
Warm-up DJ - Denis Nikolić (promotor Rammsteina za Hrvatsku), puštat će legendarne industrial hitove prije koncerta.
 
Dobru zabavu i vrhunsku izvedbu garantira Vam sljedeća postava:
Željko Topić - vokal
Miroslav Čačija - gitara
Darko Dimovski - gitara
Andrija Makar - bas gitara
Dragi Ilić – bubnjevi
 
ULAZ: 6/8 €
Pretprodaja: Entrio.hr, Mail Boxes Etc. i Art Rock Caffe Križevci
 
Vrata Kluba kulture otvaramo u 21:00 h, a koncert počinje u 22:00 h. 
 

Podijeli događaj: