Kantun kulture Trogir:

Kantun kulture Trogir: "Ništa im neće bit" Kazališta Moruzgva

location-iconKantun kulture, Trogir

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica - sjedenje

1.00 EUR

Sjedeća mjesta nisu numerirana - slobodno sjedenje.

14.00 EUR

Sjedeća mjesta nisu numerirana - slobodno sjedenje.

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kantun kulture Trogir: "Ništa im neće bit" Kazališta Moruzgva, 06.05.2024. u Kantun kulture, Trogir

Kazalište Moruzgva donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit' koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života. Predstava je namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa. Bez obzira na generacijske razlike, svi će se prepoznati u likovima i
situacijama koje Ništa im neće bit' donosi na pozornicu. Ovo je prilika da se svi zajedno smijemo, da se osvijestimo i zapitamo kako da očuvamo svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje nam život stavlja na put.

Jezgra je priče, tipično za Tanjin rukopis, obitelj, kao i niz situacija koje godinama čekaju pod tepihom, da bi se, ponukane (a čim drugim nego) životom, neminovno  iznijele na površinu i počistile nastali kaos ili ga jednom zauvijek završile. U ovoj humornoj duodrami pratimo brak dvoje ljudi, čiji se odnos nađe na prekretnici nakon što djeca napuste obiteljski dom. Što se događa u i među ljudima nakon godina tišine? Jesu li vremenom stvorene spone dovoljne da bi održale odnos čiji su temelji dobrano poljuljani?

ECIJA OJDANIĆ i FRANO MAŠKOVIĆ briljiraju u glavnim ulogama, donoseći nam neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

IGRAJU:
Ecija Ojdanić i Frano Mašković
TEKST: Tanja Mravak
REŽIJA I ADAPTACIJA: Tamara Damjanović

Podijeli događaj: