Kali Fat Dub - koncertna promocija albuma

Kali Fat Dub - koncertna promocija albuma

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kali Fat Dub - koncertna promocija albuma, 28.05.2022. - 29.05.2022. u klub Azimut, Šibenik

28.05. subota
Kali Fut Dub - koncertna promocija albuma

Kali Fat Dub - mjesto gdje jadransko-alpski steam punk dub upoznaje panonski weltschmertz spoken word manifesto.
Akteri ovog kolektiva spojili su se 2015. u numeri "Kašmir", a već je u nekoliko narednih tjedana bilo jasno da se kuha album i da je zvijer probuđena.
Za "Ringišpil iz Haada" kažu da je pukao kao pubertetski prišt star petnaest godina, a za "Nakot Azrielov" tvrde da je bio samo nastavak kreativnog zaleta i zanosa. Nakon vrlo uspješnog Seasplash festivala u gradu Sv. Mihovila, zanosnog ETC-a u još zanosnijoj Istri (Barbariga) i raskalašenog defilea kroz zagrebački Klub 28 (ex Jabuka) u Šibenik dolaze razbučiti Azimut i na taj način promovirati svoj novi materijal koji su izdali uz svesrdnu pomoć zagrebačkog PDV records-a, Positive Reality Records-a i Marka Gaćine (Rasta Studio & Brain Holydays).
"Album "Životinjska karma" je zbroj svega onoga što nas je lomilo i kidalo nam krila u posljednje dvije, tri, trideset i tri godine, a (KR)ISTINU ZNAŠ I SAM/A! Uz prstohvat mineralnog optimizma i par kilovata čiste ljubavi (i besa) mi Vas pozivamo da svratite u naš stakleni grad i da još jednom oslušneš, zažmirite i zavrtite glavom u tami disko kluba na zvuke naših čekaoničkih jevanđelja.
"Kada mi je teško, bežim u samoću. Kada mi je još teže, tražim dobre ljude."
-Ahmet Šebo
Haris Pilton-iskusnjara sa preko sto godina na sceni, ali i iza nje.
Producira, otima, dijeli, oduzima i množi. Njegovo ime se ne spominje, prezime još manje, adresa se ne zna, za kontakt se ne pita. Sveprisutan, potentan i kreativan, a opet blag kao lanjska zima... Prstima šapuće, usnama miluje... Začkoljasto skandinavsko ciganče Vas uvijek dolazi rasplesti, zbuniti, zastrašiti, ukoriti, a ponekad čak i na pola pocepati svojim valovitim uvojcima i novim materijalom vrućim kao kruh ispod peke. Prisilni davalac krvi, dobrovoljni instruktor salse, zakrabuljeni čergar, muharasti ljepotan, superoperater KFD-a i ko zna šta još sve ne.
"Zaboravi ravnodušnost... Sve su duše podjednako krive!" - HP
Chakka Svraka a.k.a. K Lee Ball-vrlo neugodni operativac KFD kolektiva, BarabaDub sound system-a, Zion Crew-a i raspuštenog Golem-a.
Kada je klub Masters 2008. otvorio svoja vrata ovom žgaravičaru lakih kostiju i ravnih stopala, ovom malokrvnom padavičaru i čirašu po porodičnom nasljedstvu, nitko nije mogao ni sanjati da on više odlaziti neće. Bereg, Bodrog, Bezdan su ga iskovali, Zagreb oblikovao, a Slunj i Šibenik su ga prekalili u beskompromisnog tvrdokoraša. Piše i čita. Da! Bačka škola!
"Što dancefloor sastavi, neka after ne rastavi!" - K Lee Bal

Vidimo se :)

 

Podijeli događaj: