Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti

Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti

location-iconZoom online konferencija, Online

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti, 24.03.2022. u Zoom online konferencija, Online

[POKLONI ZNANJE & Toni Jovanović]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 24.03.2022. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

"Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti - Osvrt na knjigu: "Okruženi idiotima."

Okruženi idiotima zabavna je knjiga bogata spoznajama o tome kako razumjeti ljude koji su posve drukčiki od vas i kako uspješno komunicirati s njima. Da biste bili izvrstan komunikator nije dovoljno razumjeti druge - moramo razumjeti i sami sebe. "

O predavaču:

Toni Jovanović je prodajni predstavnik i kemijski inženjer s iskustvom u prodaji kemikalija i rješenja na području ex-Yu regije zadnji 5 godina. Otvoren i pozitivan, Toni je  profesinalac s odličnim međuljudskim vještinama, kao i sposobnosti komuniciranja s različitim tipovima ljudi.

Svoj fokus u prodaji stavlja uvijek na kupca. Također, osoba je koja uživa u novim izazovima i prilikama za učenje. Završio je nekoliko prodajnih treninga, kao i NLP Business Practitioner program, a od nedavno i MBA studij. Pored svega toga u udruzi ima aktivnu ulogu kod organiziranja eventa kao što izleti, večere i MBA Gala.

Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka.

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.


Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.


Vidimo se!

#mbacroatia

Podijeli događaj: