Kaj bre?! - stand up show by Studio Smijeha u Punktu

Kaj bre?! - stand up show by Studio Smijeha u Punktu

location-iconPunkt Beer House, Oroslavje

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kaj bre?! - stand up show by Studio Smijeha u Punktu, 20.09.2023. u Punkt Beer House, Oroslavje

PUNKT BEER HOUSE
srijeda 20. rujna u 20 sati

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB)

S veseljem vas pozivamo na novu sezonu smijeha u restoranu Punkt Beer House. Ovog puta družimo se sa Studiom Smijeha iz Zagreba pionirima stand up showa u Hrvatskoj. 

Stand up comedy show "KAJ BRE?!" je show u kojem se Marina i Aleksandar savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima. Oboje su bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji, doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako oni komentiraju sve to, možete vidjeti i čuti u ovom showu koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao i kroz koji ćete se nasmijati do suza uz pogled na bolju budućnost.

Dolazak je obavezan do 19:30 sati

Vidimo se u Punktu!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.