Kadavar u Močvari!

Kadavar u Močvari!

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kadavar u Močvari!, 30.10.2017. u Klub Močvara, Zagreb

Distune Promotion vam predstavlja:
KADAVAR (Njemačka)
ponedjeljak, 30.10. , @Klub Močvara

KADAVAR
http://www.kadavar.com/
https://www.facebook.com/KadavarOfficial/

Teoretski, pa i praktično vrlo je teško zamišljati i osmišljati a kamoli istraživati i na kraju nekako postići da se bar na trenutak možemo vratiti u prošlost. Međutim, postoje i oni kojima to na simboličan način ipak uspjeva. Stoga se neki od tih malobrojnih sretnika mogu pronaći u i glazbenom projektu koji postoji već 8 godina a dolaze nam iz Berlina pod imenom Kadavar.

Već po izlasku istoimenog debi albuma iz 2012. moglo se naslutiti da se radi o epskom djelu vješto vođenom rifovima koji katkad nalikuju i na doom, čime je Kadavar nanovo očarao sve poklonike hard rocka iz 70-ih poput Black Sabbatha ili Pentagrama.

U svojoj novoj evropskoj turneju napokon dolaze i u Hrvatsku gdje će promovirait svoj novi album (izlazi na jesen) u pravoj klupskoj atmosferi koju pruža klub Močvara.

Uz vlastiti topli vintage šarm koji je prožet psihodelijom poput ranih Hawkinda, bez oklijevanja možemo reći da je trio koji čini ovaj bend pronašao magičnu formulu – formula koja garantira visoku prodaju ploča i zajedničke nastupe sa bendovima kao što je Sleep,Saint Vitus, Pentagram i Electric Wizard; kao i nastupe na najvećim festivalima od kojih treba posebno izdvojiti ‘’Yellowstock’’, ‘’’Fusion Festival’’ i ‘’Stoned from the Underground’’.
Na temelju napisanog možemo podvući crtu da se radi o jednima od najboljih scenskih izvođača.

Prvi klupski regionalni koncert grupe Kadavar organizira Distune promotion iz Rijeke.