„KAD MI DOĐEŠ TI“  -  autorska večer Vinka Barčota

„KAD MI DOĐEŠ TI“ - autorska večer Vinka Barčota

location-iconPijaca ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, Vela Luka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za „KAD MI DOĐEŠ TI“ - autorska večer Vinka Barčota, 30.07.2023. u Pijaca ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, Vela Luka

Petu godinu za redom, u Veloj Luci na otoku Korčuli, održat će se manifestacija 'Trag u beskraju' koja slavi život našeg legendarnog glazbenika, Olivera Dragojevića.
Samo nekoliko stotina metara od njegove rodne kuće, od 29.7.2023. do 31.7.2023. pjevat će se, svirat i uživat u životu, muzici i moru  – u svemu onom što je Oliver najviše volio.  
 
Vinko Barčot, Oliverov sumještanin i prijatelj, višestruko je nagrađivani autor pjesama, između ostalih i Oliverove uspješnice „Kad mi dođeš ti“ – ujedno i autor nekoliko pjesama na albumu „Dvi, tri riči“ koji je nagrađen 2001. Porinom za album godine. Između ostalih, napisao je i uspješnice kao što su: „Zemlja dide mog“, „Samo s tobom sam upoznao ljubav“, „Zalutali pogled“, „Ne mogu te prestat jubit“, „Samo za tebe“, „Lipe oči“,... i mnoge druge.
 
30.7.2023. održat će se autorska večer „Kad mi dođeš ti“ u prekrasnom ambijentu pijace ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, a poznate Vinkove pjesme će izvoditi:
Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonija Dora Pleško i kvartet Sequentia.

Podijeli događaj: