Josip Škiljo:

Josip Škiljo: "To je ta šema" / stand-up comedy show / PREMIJERA!

Ozon Bar (Mall of Split), Split

O događaju

"To je ta šema" je treći po redu, one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz više od šest godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a premijernu izvedbu novog showa na terasi Ozon bara (Mall of Split) pogledajte u subotu 31. srpnja u 21 sat! Prošle jeseni je zbog okolnosti i mjera premijera otkazana, no sad je napokon stiglo vrijeme da publika uživa u novih sat i pol Škiljinih šema. Vidimo se!

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Cijena ulaznice 40kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

U slučaju lošeg vremena show se odgađa.

Posjetiteljima NISU POTREBNE potvrde, testovi niti covid putovnice.
❗ Nastup se održava po propisanim epidemiološkim mjerama za profesionalne umjetničke izvedbe (razmak i sjedeća mjesta) te za ulazak nije potrebna covid potvrda. Zbog preporuka Stožera civilne zaštite i osiguravanja fizičke distance maksimalni broj osoba koje mogu prisustvovati događaju je ograničen. Molimo Vas da dođete na vrijeme kako bi priprema showa prošla bez poteškoća. Hvala! :) ❗

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split, Vukovarska 207); Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

➡ Na šanku Ozon bara (Mall of Split)

 

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetosmogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Cover photo: Ivo Šubić

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja