Josip Škiljo - One Man Show - Pretpremijera!

Josip Škiljo - One Man Show - Pretpremijera!

Split Circus (Monty Python), Split

O događaju

Nova stand-up sezona sa sobom donosi i osvježenje u našem redovnom programu!
U listopadu nas očekuju premijere one man showova Tomislava Primorca, Ivice Lazanea i Josipa Škilje, a rujan je rezerviran za pretpremijerne izvedbe u Split Circus (Monty Python)u. Posljednji na redu je Josip Škiljo u ponedjeljak 28. rujna, a vas pozivamo da nam se pridružite i budete među prvima koji će saznati što smo vam novog pripremili! :)
 
Josip Škiljo je tridesetsedmogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, godinu dana kasnije postaje rezident komičar, a s ada nakon stotina nastupa u Hrvatskoj i šire djeluje kao član komičarskog kolektiva SplickaScen. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
 
Cijena ulaznice: 30kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
 FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
➡ Na dan showa na ulazu od 19h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)

Ulaznice se NE PRODAJU na šanku Circusa.

VAŽNA OBAVIJEST O REZERVACIJAMA:
Više ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

SplickaScena

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 30%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima