Jonathan + Je Veux u Hala Parku

Jonathan + Je Veux u Hala Parku

location-iconHALA Zagreb, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Jonathan + Je Veux u Hala Parku, 28.05.2021. u HALA Zagreb, Zagreb

Hala Park (Slavonska avenija 3B) je nova multimedijalna lokacija na jugoistoku grada koja ima potencijal etablirati se na festivalsku mapu grada. Kompleks se sastoji od koncertne dvorane i otvorenog prostora infrastrukturom prilagođenog društvenim događanjima i koncertima.  

Vanjski prostor - HALA PARK - u normalnim okolnostima na 3500m2 može primiti do 5000 ljudi. Sadrži ugostiteljski dio sa cjelodnevnom ponudom hrane i pića, vrhunsku tehničku infrastrukturu za održavanje dnevnih i večernjih glazbenih programa, te osigurane sanitarne čvorove.

 

Nova urbana gradska lokacija nudi cjelogodišnji program i pretendira postati nezaobilazno mjesto druženja za Zagrepčane i njihove goste.

 

Povodom otvorenja, Hala Park časti sa čak tri besplatna koncerta!

 

28.5.2021. - Jonathan + Je Veux

29.5.2021. - Vatra

 

Svoju pozivnicu možete odabrati na sljedećim linkovima:

Johnathan + Je Veux u Hala Parku:

Vatra u Hala Parku:

 

Broj pozivnica je ograničen i funkcionira po principu preuzimanja narukvica na samoj lokaciji najkasnije do 19h na dan koncerta. Nakon tog termina, narukvice će se dijeliti ostaloj zainteresiranoj publici.

 

 

Koncerti počinju u 20 sati uz poštivanje svih epidemioloških mjera (sjedeća mjesta)!

 

Program 'Vatra u Hala Parku' sufinanciran je putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Podijeli događaj: