JOEL HOEKSTRA & BRANDON GIBBS - Hard Place 13th birthday party

JOEL HOEKSTRA & BRANDON GIBBS - Hard Place 13th birthday party

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za JOEL HOEKSTRA & BRANDON GIBBS - Hard Place 13th birthday party, 07.10.2023. - 08.10.2023. u Hard Place, Zagreb

Glavna večer petodnevne proslave 13tog rođendana Hard Placea dovodi nam po prvi puta u Hrvatsku fenomenalni akustični duo Joel Hoekstra i Brandon Gibbs. Oni će postati novi kumovi kluba, a uz njih zasvirat će nam i rock metal duo The Spider Accomplice iz Los Angelesa i Marco Pastorino iz Italije. Ulaznice po cijeni od 20 eura potražite u pretprodaji na šanku Hard Placea ili u sistemu Entrio.
Joel Hoekstra je gitarista Whitesnakea, a pamtimo ga iz Trans-Siberian Orchestra, Night Ranger ili Rock Of Ages. Brandon Gibbs je pjevao u bandu Poison, a njegov band se zove Devil City Angels. Obojica imaju i uspješne solo karijere, tako da će koncertni repertoar biti sastavljen od svih tih vidova njihove karijere uz još neke covere koje oni vole. Naravno da će nam pokazati i svoje umijeće sviranja gitara, no ovaj put na akustičnim instrumentima. Krenuli su u ovu suradnju sasvim slučajno, a nakon par koncerata i fenomenalnih reakcija publike i kritike, potražnja je porasla i oni su se uputili na turneju, koju su, eto produžili i ubacili i ovaj hrvatski koncert u Hard Placeu u Zagrebu. Oni koji su bili na koncertima kažu da je osjećaj kao da si u dnevnom boravku i družiš se s dva sjajna muzičara koji izvode fenomenalne pjesme koje voliš. Njih dvojica se zezaju, pričaju, ali i ono najvažnije - fenomenalno sviraju i pjevaju i još se na kraju koncerta možete družiti s njima.
Dakle nabavite na vrijeme svoju ulaznicu za ovaj ekskluzivni i jedinstveni koncert kojim ćemo proslaviti 13-ti rođendan Bigggest LIttle Rock Cluba jer ne svira svaki dan gitarista Whitesnakea u Zagrebu :)
Možda ugrabite i komadić rođendanske torte.

@Hoekstra/Gibbs
@JoelHoekstra13
@OfficialBrandonGibbsMusic
@TheSpiderAccomplice
@VKLynneofficial
@MarcoPastorinoOfficial
@UnityToursEuropeUK
@InternationalWomenofRock
@PredominateEntertainmentLLC

Podijeli događaj: