Jimmy Carr - Terribly funny 2.0 - Late Night Show - Zagreb

Jimmy Carr - Terribly funny 2.0 - Late Night Show - Zagreb

location-iconKD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Jimmy Carr - Terribly funny 2.0 - Late Night Show - Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Jimmy Carr - Terribly funny 2.0 - Late Night Show - Zagreb, 15.11.2022. u KD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Jimmy Carr, komičarski heroj našeg vremena, hrvatskoj publici predstavlja svoj nikad objavljen materijal! Nakon punih pet godina, jedan od najpoznatijih Netflixovih komičara vraća se u Zagreb. Terribly Funny 2.0, nastup predviđen za 15.11.2022., u 20:00 sati, rasprodao se u rekordnom roku!

Ako si propustio/la šansu da da budeš dio ove urnebesno smiješne priče, ne očajavaj. Nove ulaznice su tu! Veliki interes zagrebačke publike rezultirao je organizacijom dodatnog termina - Late Night Show. U prodaju se puštaju ulaznice za novi Late Night Show u 22:30. I ovoga puta, ulaznice lete brzinom munje i zato ne čekaj nego brzo zgrabi svoju! Karte, odnosno, ulaznice za "Jimmy Carr - Terribly funny 2.0 - Late Night Show - Zagreb", 15.11.2022. u KD "Vatroslav Lisinski" osiguraj na vrijeme!

Jimmy Carr u Lisinski stiže sa najnovijim i nikad objavljenim materijalima. Njegov najnoviji program, “Terribly Funny”, prepun je inovativnih, osebujnih i inteligentnih šala koje će oduševiti Zagreb.

Obzirom na svoj osebujan i prepoznatljiv stil humora, ne iznenađuje činjenica da je Jimmy Carr prvi britanski komičar koji je potpisao ugovor s Netflixom. Originalnost, autentičnost i dovitljivost njegovih nastupa odvela ga je i u mnoge druge projekte - Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night s Conanom O’Brienom.

Titulu "komičarskog heroja našeg vremena" dodijelio mu je britanski Guardian, a to je prepoznala i Carrova publika diljem svijeta. Tome u prilog govori i brojka od 480 tisuća ulaznica prodanih na njegovoj prethodnoj turneji!

Jimmy Carr je nenadmašan improvizator bez dlake na jeziku, čije su interakcije s publikom uvijek pune iznenađenja priprema ti stand-up spektakl godine!  

Neki ih zovu ulaznice, a neki karte. Mi ih nazivamo ključem u večer ispunjenu fenomenalnim šalama, smijehom i zabavom. Potraži svoj ključ u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13) i Entrio prodajnim mjestima.

Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina!

Show će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.