Jesenski Mix // Stand-Up Comedy Show

Jesenski Mix // Stand-Up Comedy Show

Split Circus (Monty Python), Split

O događaju

SHOW JE RASPRODAN, HVALA VAM!
 
Nakon niza "Ljetnih mixeva" došlo je vrijeme i za prvi jesenski. Pridruži nam se u Split Circus (Monty Python)u na svojevrsnoj "work in progress" večeri u sklopu našeg programa u kojoj eksperimentiramo i slažemo nove setove iz svog dosadašnjeg materijala. 

Oni koji nas gledaju iz mjeseca u mjesec, možda će prepoznati ponešto s naših dosadašnjih izvedbi, ali sigurno će biti interesantno čuti kako izgrađujemo nove setove, oživljavamo stari materijal i obogaćujemo ga novim iskustvima.

Dođite nas čuti kako odabiremo najvrijednije od svog materijala, vraćamo se na teme koje su nam prirasle srcu i oblačimo ih u novo ruho.

Vidimo se!
 
Nastupaju Vanja Dobrijević, Ante Travizi, Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Ivo Musulin
 
Cijena ulaznice: 30kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
 FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
➡ Na dan showa na ulazu od 20h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)

VAŽNA OBAVIJEST O REZERVACIJAMA:
Više ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

SplickaScena