Jelsa:

Jelsa: "Če ti misliš sa svojin životon?" - Ivica Lazaneo standup show

Ljetno Kino Jelsa, Jelsa

O događaju

SplickaScena nastavlja sa gostovanjima u Jelsi! U petak 23. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa sa svojim prvim solo stand-up comedy showom "Če ti misliš sa svojin životon?" nastupa brački komičar Ivica Lazaneo. Vidimo se!

Cijena ulaznice 50kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

Fizička prodaja
Turistička zajednica Općine Jelsa (Trg Tome Gamulina 1)
➡ Entrio prodajna mjesta Split: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
Na dan showa na ulazu od 20:30h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)

Epidemiološke mjere: Kapacitet gledališta je ograničen, razmak među posjetiteljima je osiguran, dezinficijensi su dostupni na ulazu te se provodi evidencija posjetitelja. Posjetitelji NISU DUŽNI predočavati nikakve potvrde, testove niti covid putovnice.

„Če ti misliš sa svojin životon?“ je rečenica kojon drugi sugeriraju da ono če si dotad napravi i ni baš bilo promišljeno. No ono če je u jednon trenu izgledalo ko loša odluka poslin često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovemu showu otkrit ću van kako je bilo živit na Broču uz fameju u kojoj svako vuče na svoju bondu, če se dogodi kad neispunjoješ očekivanja okoline te u kakve san se sve nesvakidašnje situacije uvali uz još puno tega. Previše slobodnega vrimena daje umu priliku da odluta do mračnih kutak i čudnih ideji koje bi inače ostale zakopone, no jo hi otkopojen i sa ponoson prezentiron. Če sam sve doživi, preživi i če mislin sa svojin životon? Ozbiljno se zajebovat i nasmijat vas svojon pričon. Vidimo se!

Više o Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE ➡ [email protected]


SplickaScena

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja