Jela sa žlicom

Jela sa žlicom

Moja kuhaona, Zagreb

O događaju

Kuhanje u jednom loncu vrlo je popularno kako zbog jednostavnijeg načina pripreme ali i sve veće potrebe da se umjesto brze hrane pojede nešto domaće pripremljeno „na žlicu“. Ukusna piletina s povrćem i grahom, pastrva u juhi s domaćim rezancima i janjeći ragu jela su koja ćete uz pomoć Miroslava Dolovčaka naučiti kako spremiti za sebe i svoje ukućane. Nakon radionice slijedi degustacija, a sve što ostane ponesite sa sobom kako bi u njima mogli uživati i vaši ukućani :)

Napomena: Zbog kvalitetnije izvedbe, većih količina pripremljenih jela i kompleksnosti pripreme ova radionica će se odvijati većim dijelom u paru. Molimo vas da na radionicu ponesete 3 plastične posude kako bi pripremljenu hranu mogli ponijeti kući.

Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.

Predavač: Miroslav Dolovčak

Trajanje radionice: 3 sata