Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u struci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u struci, 05.03.2024.

Predavanje „Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u geodetskoj struci“ – 5.3.2024.

 

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira predavanje „Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u geodetskoj struci“.

Zadnje izmjene Zakona o prostornom uređenju (iz 2023.) utječu i na obavljanje stručnih geodetskih poslova. Ovim predavanjem će kompetentni stručnjaci Ministarstva približiti i pojasniti one odredbe Zakona koje su od interesa za geodetsku struku, te kroz praktične primjere iznijeti najčešće probleme, propuste i primjere dobre prakse u primjeni ovoga Zakona.

 

Predavači:        

Snježana Đurišić, dipl.ing.građ. - načelnica sektora, Sektor lokacijskih dozvola i investicija Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Dr.sc. Margareta Premužić, dipl.ing.geod. - Viši savjetnik - specijalist, Sektor lokacijskih dozvola i investicija Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Predavanje će se održati isključivo online – putem Adobe Connect platforme HKOIG, u utorak, 5. ožujka 2024. godine s početkom u 15.00 sati.

Prijave su otvorene do utorka, 5. ožujka 2024. u 8 sati, nakon čega će polaznici putem maila dobiti upute za pristup ovom webinaru.

Ovo predavanje uvršteno je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu i vrednovano sa ukupno tri akademska sata iz Područja 1 - primjena zakonodavstva.

Podijeli događaj: