Ivan Škrabe i Tomislav Gracin u Začaranoj Močvari

Ivan Škrabe i Tomislav Gracin u Začaranoj Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ivan Škrabe i Tomislav Gracin u Začaranoj Močvari, 18.11.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Začarana Močvara:
IVAN ŠKRABE (Jastrebarsko/Zagreb)
TOMISLAV GRACIN (Split)
Četvrtak 18.11., vrata 19 h, koncert 20 h

Upad: 30/40 kn
Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

▬▬▬
U četvrtak, 18.11., Začarana Močvara predstavlja dva mnogima već dobro poznata kantautora, Ivana Škrabu i Tomislava Gracina, koji u ovoj prilici dovode i pojačanje, svoje bendove!

Tomislav Gracin splitski je kantautor koji iza sebe ima dva autorska albuma, "Mono" (2014) i "Dva" (2019). Njegova glazba je intimistička i otkriva razne utjecaje, od Nicka Drakea i The Beatlesa pa sve do suvremenijih bendova poput Lambchopa i Radioheada. U opisima njegovog izričaja često se ističe neposrednost, naglašena emocionalnost i zanimljivi, ponekad enigmatični tekstovi, u kojima se ne libi progovoriti o težim i mračnijim temama. U Močvari će po prvi put predstaviti materijal s novim bendom kojeg čine Frane Duilo (električna gitara), Luka Ivoš (bas gitara) i Jakov Salečić (bubnjevi i udaraljke).

Prije Tomislava Gracina, nastupit će Ivan Škrabe, kantautor iz Jastrebarskog sa zagrebačkom adresom. Iza sebe ima dva EP-a, a kao i kod Gracina, novost je i njegov vlastiti bend. Na perkusijama će tako biti Bruno Vorberger (Franz Krafka Ensemble, Cul-de-Sac, Peach Pit), a na električnoj gitari Ivan Glasnović (New Folders, Pink Studio). U glazbenoj kronici književnika i kantautora Miloša Zupca, o Ivanu piše: "Njegov glas je opojno sugestivan, njegova gitara plemenski mantrična.", a jednako vas čeka i u Močvari jer Ivan i bend donose transcendentno iskustvo sanjive psihodelije.

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice jer se ova dupla doza kantautora ne propušta!

Vidimo se!

Podijeli događaj: