O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za IT pub kviz, 12.10.2018. u Tehnološki park Zagreb, Avenija Dubrovnik 15 (12. paviljon), Zagreb

Drugi IT pub kviz u organizaciji portala rep.hr održat će se 12.10.2018. godine u 20h u ZICER-u, (bivšem Tehnološkom parku Zagreb).

Očekuje se sudjelovanje 20 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu doći će iz raznih područja, među kojima hrvatske i inozemne IT scene, softvera, programiranja, društvenih mreža, gaminga, hardvera, IT trendova i drugih.

Organizator kviza je IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, ponosni sponzori Coinvendor.io, Koios, Megatrend poslovna rješenja, Perpetuum Mobile i Poslovna inteligencija ponosniji sponzori Marker i SAP, a najponosniji sponzor HSM informatika.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se prijavljuju pojedinačno, navodeći isto ime ekipe u svojim prijavama. Kako bi prijave bile prihvaćene, nije dovoljno dobiti Entrio kartu i Entrio mail, već je potrebno dobiti i mail potvrde o sudjelovanju od organizatora.