Istinita večera s Anitom Šupe

Istinita večera s Anitom Šupe

Tratoria Al Pittor, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Istinita večera s Anitom Šupe , 14.06.2012. u Tratoria Al Pittor, Zagreb

Odmah nakon promocije svoje knjige prvijenca Istine i laži o hrani - koja će u knjižari Profila, Bogovićeva 7, 3 kat, započeti u 19 sati - nutricionistica Anita Šupe nastavit će druženje s prijateljima i čitateljima uz primjereno pripremljenu večeru.

>>> Žao nam je, sva raspoloživa mjesta već su rezervirana. <<<

Željeni broj mjesta možete rezervirati odabirom odgovarajuće vrste i broja menija, klikom na gumb KUPI ULAZNICE te upisom kontakt podataka za sebe i svoju pratnju (za pratnju možete upisati i svoje podatke). Broj mjesta je ograničen. Naravno, ne radi se o "kupnji ulaznice" već o rezervaciji mjesta, a račun ćete na kraju podmiriti kod osoblja restorana.

Obližnja Tratoria Al Pittor ugostit će nas jelima sa svoje karte koja je osmislio poznati gastronom Veljko Barbieri. Jela će za nas biti pripremljena prema LCHF / Paleo regulama. Tratoria Al Pittor u Bogovićevoj 3 gostima nudi "gradsku varijantu sredozemne kuhinje" koja je prilagođena zagrebačkome području. Mediteranska nit provlači se kroz sva jela počevši od predjela, prvih jela, pa sve do mesa i ribe. Živopisan interijer Tratorije Al Pittor nedavno je posve preuređen, a prošaran je mediteranskim bojama poznatog riječkog slikara Voje Radoičića. Na njihovoj se karti mogu naći i pomalo zaboravljena tradicionalna hrvatska jela, o kojima je Veljko Barbieri javnost već upoznao u svojim emisijama o kulinarstvu.