Isla Loca

Isla Loca

Zrće beach, Novalja

Naziv Cijena Količina
GA 3-Day Festival ulaznica / TIER 2

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

440.00 kn
Cijene sa posebnim popustima za ulaznice su dostupne za posjetitelje iz Hrvatske. Popust ovisi o valjanoj osobnoj iskaznici ili putovnici iz Hrvatske i primjenjuje se za ulaznice kupljene online preko sustava Entrio. Pri ulazu na lokaciju, potrebno je pokazati valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu radi dokazivanja kvalificiranosti za popust. Svaki posjetitelj može zamijeniti samo jednu ulaznicu s popustom za narukvicu.
VIP 3-Day Festival / TIER 2

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

890.00 kn
Cijene sa posebnim popustima za ulaznice su dostupne za posjetitelje iz Hrvatske. Popust ovisi o valjanoj osobnoj iskaznici ili putovnici iz Hrvatske i primjenjuje se za ulaznice kupljene online preko sustava Entrio. Pri ulazu na lokaciju, potrebno je pokazati valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu radi dokazivanja kvalificiranosti za popust. Svaki posjetitelj može zamijeniti samo jednu ulaznicu s popustom za narukvicu. VIP ulaznica podrazumijeva ulazak u VIP zone klubova gdje se održava Isla Loca festival.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

ORGANIZATORI popularnog Fresh Island Festivala u suradnji s najvećim europskim promotorom latino glazbe Old Music Group najavljuju prvo izdanje Isla Loca Festivala - pravo osvježenje na hrvatskoj festivalskoj sceni. Da će sve oči fanova glazbenog svijeta ovog ljeta biti uperene na plažu Zrće, govori izuzetno bogata biografija i uspjesi kralja latino glazbe.

Daddy Yankee je tvorac reggaeton žanra i nosi ime King Of Reggaeton te je vlasnik 82 najveće glazbene nagrade. Ugledni CNN ga je 2009. godine okrunio titulom Most Influential Hispanic Artist, a magazin TIME ga svrstava među 100 najutjecajnijih osoba na planetu. Najslušaniji je izvođač ikada na Spotify streaming platformi, a njegova suradnja na hit singlu Despacito s Luisom Fonsijem je najgledaniji video u povijesti YouTubea s preko milijardu pogleda.

Isla Loca Festival će uz Daddy Yankeeja ugostiti i popularnu latino pjevačicu NATTI NATASHU, koja s Daddy Yankeejem iza sebe ima super uspješnu suradnju na hit singlu Otra Cosa. Natti broji mnogobrojne suradnje s velikanima reggaeton žanra od kojih izdvajamo Bad Bunny, Becky G i Ozuna. Zvjezdani line-up prvog izdanja Isla Loce dodatno će osvježiti nastupi internacionalnih vladara plesnih, klupskih i festivalskih podija, partnera festivala, koje čine crewovi, DJ kolektivi i MC-iji iz Španjolske, Njemačke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanarskih otoka i Amerike. 

Isla Loca Festival će na plažu Zrće od 11. - 13- srpnja u klubove Papaya, Aquarius, Nomad i Rocks dovesti posjetitelje iz čitavog svijeta te obogatiti festivalsku scenu prvim reggaeton festivalom u regiji. Ulaznice za ovaj ljetni trodnevni spektakl dostupne su po cijeni od samo 40 eura za domaću publiku na Entriu.