Investiranje u ICO za početnike by Hrvoje Prpić

Investiranje u ICO za početnike by Hrvoje Prpić

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Nalazimo se u povijesnom trenutku kada papirnati novac koji je vladao svijetom stotinama godina popušta pred novim oblicima plaćanja - kriptovalutama. S obzirom na nedavne dogadjaje oko strmovitog rasta cijene BitCoina (BTC) vrijeme je da ukažemo i na naprednije načine korištenja kriptovaluta koji nisu toliko pokriveni dnevnim medijima, a to su Initial Coin Offer (ICO).
 
ICO je novi način financiranja projekata koji je pokazao iznenadjujuće prednosti u odnosu na klasično ulaganje. ICO je globalan, ne ovisi niti o jednom pravnom okviru, a novac uložen u ICO je izuzetno likvidan za razliku od dosadašnjih ulaganja. Zbog svega toga se dosadašnji investitori iznenadjujućom brzinom okreću svijetu ICO-a, a ova radionica je namijenjena svima onima koji su zainteresirani za takav vid ulaganja.

Radionica je namijenjena apsolutnim početnicima, a u njoj ćemo proći kompletan postupak registracije na razne servise, transfer FIAT (novca) i kritpovaluta, kupnju tokena, transfer tokena te prodaju i transfer FIAT-a na tekući račun.
Radionica će trajati 4-5 sati, a sa sobom je potrebno ponijeti sljedeće:
  1. Laptop s web kamerom
  2. Osobnu iskaznicu
  3. Kreditnu ili debitnu karticu s minimum 50 eura na računu koje ćemo uložiti u ICO po vašem izboru
  4. Sve potrebno za 3d secure plaćanje preko interneta (aplikacija mToken vaše matične banke)
Za vlasnike VIP ulaznica organiziran je dvosatni ručak s organizatorima (Hrvoje Prpić, Ivan Crnković) u Mano 2 u 15h isti dan na kojem možete postavljati dodatna pitanja jedan na jedan.