Inteligentni investitor i kako to postati

Inteligentni investitor i kako to postati

Gjurin teorem, Zagreb

O događaju

Želiš li svjesnije razmišljati o novcu, vlastitom budžetu, oplemenjivanju istoga, a ne samo o trošenju? Razmišljaš o upisu neke srednje ekonomske škole ili ekonomskog fakulteta?
Već studiraš ili radiš? Ili jednostavno želiš proširiti vidike i znanja?
Ova radionica je i za tebe!

Poslušaj vrsnu financijsku stručnjakinju Snježanu Herceg, nauči kako razmišljati o novcu i investiranju, postani inteligentni investitor!

Radionica je interaktivna, znači nećeš samo sjediti i slušati ;). Ima i pokoji zadatak! I ne brini, predavačica će ti prenijeti dio svog velikog znanja na lak i razumljiv način.

Voditeljica:
Snježana Herceg ima dugogodišnje iskustvo u bankarstvu, od čega više od 15 godina na upravljačkim funkcijama. Tijekom rada u velikom financijskom sustavu, osim rada u bankarstvu, nastavlja karijeru u upravljanju investicijskim fondovima. Nakon uspješne karijere u financijskoj industriji u RH, 2012. godine se odlučuje za samostalnu poduzetničku karijeru.
Posljednjih pet godina uspješno upravlja vlastitom firmom, djelatnost savjetovanja i vještačenja iz područja financija – bankarstva i investicijskih fondova.
Osim završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kontinuirano se usavršava u području financija - bankarstva i investicijskih fondova.