Entrio

Inspire Me konferencija Zadar

Inspire Me konferencija Zadar

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, 23000 Zadar

O događaju

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici i dr.) sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Konferencija u Zadru održat će se u petak, 05.05.2017. (10-18h) na Fakultetu za turizam i komunikacijske znanosti.

Ulaznica na formalni dio konferencije (10-18h) uključuje i besplatni catering i coffee break. Također omogućuje i sudjelovanje u neformalnom dijelu konferencije (od 20h).

Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, a predavanja i radionice održati vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, managementa, IT, prodaje, dizajna, soft skills i dr.

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e.

Sudionike očekuje i bogat networking te dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija.

U Zadar dolaze poznati govornici i predavači – Davor Pavuna, fizičar i izumitelj, Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike,  Antonija Blaće, TV voditeljica, Ingrid Diković, poznata književnica i blogerica, Ana Šuper Matana, Daimler, Mercedes-Benz, Šime Vičević, reporter, Nova TV, Hana Hadžiavdagić, jedan od najpoznatijih influencera, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Dejan Nemčić, humanitarac i pokretač projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Jakov Kolega, gitarist u bendu Pavel te organizator Craft Beer Festivala, Blanka Lasić, trenerica socijalnih vještina i NLP coach, Martina Knežević, voditeljica marketinga Turisthotela te brojni drugi.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora, menadžera i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.