Inspire Me konferencija Rijeka

Inspire Me konferencija Rijeka

Ekonomski fakultet Rijeka, Rijeka

O događaju

Prijava odnosno registracija za Inspire Me konferencija Rijeka, 20.04.2018. u Ekonomski fakultet Rijeka, Rijeka

Nakon šest konferencija u kojima je sudjelovalo 2.300 sudionika i 155 predavača, u Rijeci se nastavlja nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Ulaznice su u prodaji do 19.04., a uključuju catering na lunch breaku, kavu na coffee breaku te piće dobrodošlice na afteru u Bačvi.

Na Inspire Me u Rijeci dolaze brojni poznati govornici i predavači: Sandro Mur, osnivač najpoznatijeg startupa Bellabeat, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Caffea, Ivana Mišerić, voditeljica, Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds Design Studia, Aleks Curać Šarić, komičar, Dušan Bučan, glumac, Tedi Chiavalon, svjetski poznat proizvođač maslinovog ulja, Dino Dedić, CRANE, Ivana Berišić, vlasnica portala poduzetna.com, Mihovil Španja, proslavljeni paraolimpijac, Anja Zambelli Čolak, vlasnica Zambelli design, Tanja Džido, osnivačica Shhhefice, Goran Čandrlić, suosnivač Kishe, Kristijan Rotim, Knapp studio, Filip Trezner, Izvan fokusa, Filip Jakovac…Pripremili smo još pokoje iznenađenje iz svijeta poduzetništva, marketinga, novinarstva, književnosti, tehnologije, znanosti…

Inspire Me u Rijeci imat će tri sesije: govori, radionice, pokreni posao i karijeru. Okupit će 30 govornika i predavača, 50 kompanija i poduzetnika, a održat će se i 8 specijaliziranih radionica.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Inspire Me je jedinstvena konferencija u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, umjetnici, sportaši, novinari, znanstvenici...) sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Prati nas na:

- Web stranica: https://goo.gl/mXKZXA
- Facebook stranica: https://goo.gl/cvihQb
- Instagram: https://goo.gl/LhwBtm