Entrio

Inspire Me konferencija Osijek

Inspire Me konferencija Osijek

Ekonomski fakultet Osijek, Osijek

Naziv Cijena Količina
Regularna ulaznica
40.00 kn
Studenti
30.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici i dr.) sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Konferencija u Osijeku održat će se u petak, 03.03.2017. (10-18h) na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. 

Promotivne cijene ulaznica u prodaji su do 18.02. do 23:59h (ili do prodaje raspoložive kvote early bird ulaznica).

Ulaznica na formalni dio konferencije (10-18h) uključuje i besplatni catering i coffee break. Također omogućuje sudjelovanje u neformalnom dijelu (od 20h), tokom kojeg svaka osoba dobiva i besplatno piće dobrodošlice.

Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, a predavanja i radionice održati vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, managementa, IT, prodaje, dizajna, soft skills i dr.

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e.

Sudionike očekuje i bogat networking te dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora, menadžera i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.