Indie emo naočale gig: DDR & Koridor u Močvari

Indie emo naočale gig: DDR & Koridor u Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Indie emo naočale gig: DDR & Koridor u Močvari, 15.11.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Indie emo naočale gig:
DDR (Zagreb)
KORIDOR (Zagreb)
Utorak 15.11., vrata 19h, početak 20h
Upad: 25/35 kn

Za ulaz potrebno je pokazati Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu. Svaka od potvrda mora imati QR kod.

▬▬▬
Nakon nedavnog Indie emo naočale giga na kojem su bendovi svirali poletnu glazbu punu života, vrijeme je da uz DDR i Koridor uplovimo u zagrebački smog i vratimo se turobnoj stvarnosti.

DDR (Zagreb)
Ako ste krajem prošle godine pratili Indie emo naočale, vjerojatno se sjećate da su DDR odsvirali posljednji r'n'r gig u državi.

Skoro pa godinu dana kasnije, vraćaju se na mjesto zločina i, za razliku od prošlog puta kad su ukazivali na činjenicu da su objavili izdanje na Bandcampu, ovog puta promoviraju fizičku, kazetnu verziju spomenutog izdanja, nazvanog "The Morning Grey"!

Kako su najave u kojima nema usporedbi s drugim bendovima protuzakonite (prema Zakonu o najavama, čl. 3. st. 1), a među nama još uvijek postoje i osobe koje žive u informacijskom mraku podvodne pećine bez interneta, dužni smo spomenuti da su DDR bend kao stvoren za one koji vole Wiperse, Hüsker Dü, Leatherface i ostale njegovatelje neveselog glazbenog izričaja. Vi ostali - sve znate.

▬▬▬
KORIDOR (Zagreb)
Novi bend poznatih lica iz Celetoidsa. Za razliku od spomenutih, Koridor manje zvuče kao da članovi benda dobivaju psihofarmake na recept, a više kao soundtrack za Noć šišmiša u Rijeci početkom osamdesetih. Ako se odijevate u crno i volite kad gitaristi nagaze na chorus pedalu, dođite vidjeti svoj novi najdraži bend.

Podijeli događaj: