INCITER, KEOPS, SAGE 8th Biggest Little Rock Festival

INCITER, KEOPS, SAGE 8th Biggest Little Rock Festival

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za INCITER, KEOPS, SAGE 8th Biggest Little Rock Festival, 01.12.2023. - 02.12.2023. u Hard Place, Zagreb

Drugi dan 8th Biggest Little Rock festivala, u petak 01.12., predviđen je za najbolji metal koji Hrvatska nudi, te će nam tako nastupiti dugovječni zagrebački thrash metalci INCITER, koji su na sceni skoro 25 godina i imaju iza sebe nebrojene koncerte i pet albuma. Riječki band KEOPS gradi sjajnu inozemnu karijeru i djelili su bine sa velikanima metal zvuka, a upravo prije festivala objavit će novi single kao najavu novog albuma. Treći band metal večeri festivala biti će heavy progresiv band SAGE sastavljen od mlado starih metal snaga koji upravo pripremaju svoj drugi album. Ulaznice u pretprodaji po 8 €, a na dan koncerta 10 €.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.