Imamo li pravo na pogrešku?  Prožimanje medija i tehnologije, odnosno da li je problem ili izazov, ili možda oboje?

Imamo li pravo na pogrešku? Prožimanje medija i tehnologije, odnosno da li je problem ili izazov, ili možda oboje?

Green Gold Centar - kongresna dvorana FORUM ZAGREB, Zagreb

O događaju

Imamo li pravo na pogrešku?
Prožimanje medija i tehnologije, odnosno da li je to problem ili izazov, ili možda oboje?
Gost predavač je gospodin Dražen Tomić.

Predavanje se održava u prostorijama Kongresnog Centra Forum Zagreb, 13.12.2018., s početkom u 18 sati.

O predavanju:

Biznis i menadžment u doba digitalnih tehnologija, medijska scena je nikad veća i rasprostranjenija.
Novinari, mediji, blogeri, influenseri..
Ključno je pitanje imalo li pravo na pogrešku u komunikaciji, načinu odnosa prema korisnicima, novinarima i medijima u vrijeme "booma" i promjena na društveno-sociološkoj sferi života?
Tehnologije koje su danas prisutne, i one koje dolaze – AI, machine learning, deep learning, VR, AR, prepoznavanje glasa.
Telekomunikacije budućnosti – 5G i što on znači?

O predavaču:

Dražen Tomić, osnivač i glavni urednik ICTbusiness.info, ICTbusiness.biz, ICTbusiness TV i Gameperspectives.hr, glavni producent Tomich Productions.
Više od 25 godina u novinarstvu, dobitnik je niza novinarskih nagrada, nakratko u medicinskom biznisu i analitičar u američkoj korporaciji..
Radio je u tridesetak redakcija, neke od njih su: Hrvatski Obzor, Večernji list, Business.hr.
Danas u vlastitim izdanjima, na mjestima od novinara do urednika.
Svestran, i ne libi se uzeti kameru u ruke i snimati pa je tako nastao i ICTbusiness TV – emisija koja prati portale ICTbusiness.info na hrvatskom i ICTbusiness.biz na engleskom jeziku, te donosi priče s top svjetskih i domaćih događanja iz svijeta tehnologije, telekomunikacija, robotike…
Neki bi ga nazvali serijskim poduzetnikom, neki vanserijskim, ali ono što je sigurno jest da je „kućica“ koju smo mu dali da ispuni za opis predavanja, i dio o predavaču, premalena za napisati što je sve radio, stvorio ili naučio.
I još nešto, ne manje bitno, pri kraju je trećeg fakulteta, ali kako i sam navodi: "obrazovanje tu neće stati".

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena u svrhu potrebe organiziranja događanja, marketinških aktivnosti prema potencijalnim članovima i promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem.
te korištenjem tako nastalih zapisa od strane MBA Croatia u svrhu promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Pri ulasku u dvoranu posjetitelji će biti podvrgnuti siguronosnoj kontroli i provjeri ulaznice. MBA Croatia zadržava pravo odbiti ulazak pojedincima koji, iz bilo kojih razloga, ne prođu sigurnosnu provjeru ili ne posjeduju važeću kartu.