ILUZIONISTI, Parlor Magic Show

ILUZIONISTI, Parlor Magic Show

location-iconRetro Bar, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ILUZIONISTI, Parlor Magic Show, 15.02.2024. u Retro Bar, Zagreb

Hrvatski Klub Iluzionista "Enigma" s ponosom predstavlja show "Iluzionisti", jedinstvena predstava koja vas uvodi u svijet parlor iluzionizma. Ovaj stil, naslijeđen iz viktorijanske ere salonske zabave, postavlja iluziju u neposrednu blizinu gledatelja, pružajući intimnu atmosferu, direktnu interakciju i nezaboravan doživljaj. Naši umjetnici iluzije, svaki s vlastitom specijalnošću, bilo da je to mistična kartomagija ili duboki mentalizam, oživljavaju misterij pravo pred vašim očima. "Iluzionisti" nije samo predstava; to je neodoljiva odiseja kroz misterije uma i mašte, gdje se svaki trenutak pretvara u trajnu uspomenu i neviđenu zabavu! 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

2 TERMINA!!!

Ulaznice za prvi show u 18:30

Ulaznice za drugi Show u 21:00

(Vrata se za svaki Show otvaraju 40 minuta prije zakazanog početka) 

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN RADI INOVATIVNOG KONCEPTA! 
• Show je dobno ograničen na 16+ 
• Ulaznice možete kupiti online i na prodajnim mjestima Entria
• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!
• VAŽNO! Snimanje nastupa i iluzionista tijekom izvođenja predstave je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.
• Mjesta se popunjavanju po principu "early bird gets the worm", dakle po dolasku i preostalim slobodnim stolicama po želji

ILUZIONISTI KOJI ĆE NASTUPITI ZA VAS:

*KRIS*
Kris je virtuoz kartomagije (kartaških iluzija), poznat po svojoj impresivnoj spretnosti i eleganciji u rukovanju kartama. Njegov stil je sofisticiran i inovativan, a predstave su mu ispunjene složenim efektima koji publiku ostavljaju u nevjerici.

*Jappa*
Jappa je cabaret iluzionist koji donosi jedinstveni miks šarma i humora u svoje nastupe. Njegov pristup magiji kombinira tradicionalne tehnike s modernim twistom, stvarajući zabavnu i interaktivnu atmosferu.

*Aryan*
Aryan – karizmatični šaljivdžija magijske scene. Njegova umjetnost nije samo u spretnosti prstiju, već u stvaranju trenutaka čuda koja izazivaju um i bude osmijeh. Za onog tko traži interaktivnu točku punu neočekivanih iznenađenja i duhovitog šarma, Aryanova izvedba je pravo putovanje u srž čarolije.

*Mister H*
H. je specijalist za coin magic, poznat po svojoj preciznosti i kreativnosti u manipulaciji novčićima, ali i umovima publike! Njegove izvedbe uključuju složene rutine koje izgledaju nemoguće, a njegov smisao za detalje i finesu čini ga pravim umjetnikom u svijetu iluzionizma.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.