ILUZIONISTI, Mistery Show

ILUZIONISTI, Mistery Show

location-iconRetro Bar, Zagreb

ILUZIONISTI, Mistery Show

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ILUZIONISTI, Mistery Show, 28.03.2024. u Retro Bar, Zagreb

Mystery show "Iluzionisti" je uzbudljivi scenski spektakl koji okuplja različite iluzioniste, svaki s posebnim talentom. Koji će vas očarati u idućoj predstavi? 

Hoće li to biti samo jedan od naših majstora iluzije ili će za vas pripremiti ekipni jazz magije, otkriti ćete već u idućoj predstavi! 

Možda će to biti mentalist, specijalist za čitanje misli, koji će vas mistificirati svojim psihološkim tajnama. Iluzionist sa kartama će vas zadiviti nevjerojatnom kartomagijom. Cabaret iluzionist miješa humor i tradicionalnu iluziju, pružajući dinamičnu i interaktivnu zabavu. Dok će vas hipnotizer među njima izazvati da preispitate svoje percepcije stvarnosti.

Show "Iluzionisti" će vam prirediti večer punu iznenađenja, neviđene zabave i nevjerojatnih iluzija. 

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Početak predstave je u 19h

(Vrata se za svaki Show otvaraju 45 minuta prije zakazanog početka) 

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN RADI INOVATIVNOG KONCEPTA! 
• Show je dobno ograničen na 18+ 
• Ulaznice možete kupiti online i na prodajnim mjestima Entria
• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!
• VAŽNO! Snimanje nastupa i iluzionista tijekom izvođenja predstave je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.
• Mjesta se popunjavanju po principu "early bird gets the worm", dakle po dolasku i preostalim slobodnim stolicama po želji

NAŠI ILUZIONISTI KOJE MOŽETE OČEKIVATI:

*Jappa*
Jappa je cabaret iluzionist koji donosi jedinstveni miks šarma i humora u svoje nastupe. Njegov pristup magiji kombinira tradicionalne tehnike s modernim twistom, stvarajući zabavnu i interaktivnu atmosferu.

*Aryan*
Aryan – karizmatični šaljivdžija magijske scene. Njegova umjetnost nije samo u spretnosti prstiju, već u stvaranju trenutaka čuda koja izazivaju um i bude osmijeh. Za onog tko traži interaktivnu točku punu neočekivanih iznenađenja i duhovitog šarma, Aryanova izvedba je pravo putovanje u srž čarolije.

*Mister H*
H. je specijalist za coin magic, poznat po svojoj preciznosti i kreativnosti u manipulaciji novčićima, ali i umovima publike! Njegove izvedbe uključuju složene rutine koje izgledaju nemoguće, a njegov smisao za detalje i finesu čini ga pravim umjetnikom u svijetu iluzionizma.

*Hipnotizer Timoteus*
Timoteus je maestro magije uma, čije predstave prožimaju psihološke iluzije i mentalne vratolomije. Njegove izvedbe istražuju granice ljudske percepcije i uvjerljivo demonstriraju moć uma, ostavljajući publiku zaintrigiranom i očaranom.

*KRIS*
Kris je iluzionist čija ekspertiza je baratanje jednim od najsloženijih i najopširnijih intrumenata u povijesti misterioznih umjetnosti, a to je - špil karata. Njegov stil je sofisticiran i inovativan, a predstave su mu ispunjene snažnim efektima koji publiku ostavljaju u nevjerici.

 

 

Podijeli događaj: