Igralom - Nevidljiva scena

Igralom - Nevidljiva scena

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Igralom - Nevidljiva scena, 24.02.2024. u klub Azimut, Šibenik

24.02. Subota 21:30

Nevidljiva scena: Igralom

Igralom

Igralom je grupa iz Niša, Srbije, koja spaja rock ‘n’ roll s tradicionalnom glazbom svijeta, saharski dirt blues s istočnjačkim melosom obavijen u ruho americane, u cilju da napravi vrtlog derviškog transa.

Albumom "Premalom stvarima" koji je izašao prošle godine završava petogodišnja pauza banda nakon izlaska drugog studijskog albuma „Sunovrat“, koji je kritika proglasila jednim od najboljih albuma 2018. godine. „Premalim stvarima“ je snimljen u niškom studiju “My Room Acoustic”. Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je zaslužan za master. Pored trija Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek. Vizualni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su također producirali animirani spot pjesme „Dan u životu“.

Članovi banda su: Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara)

Ulaznice nabavite na Entrio.hr

Vidimo se :)

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.