Igor Geržina i gosti:

Igor Geržina i gosti: "Sax and the City"

location-iconPeti kupe, Zagreb

Igor Geržina i gosti:

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica

1.50 EUR

22.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Igor Geržina i gosti: "Sax and the City", 06.06.2024. u Peti kupe, Zagreb

Igor Geržina: "Sax and the City"

Gosti: Vanda Winter, Ex Mozartine i Filip Rudan

Nakon više od dvije godine pauze, Igor Geržina, naš najnagrađivaniji saksofonist s impresivnim brojem suradnji s imenima poput poput Parnog Valjka, Massima, Dina Dvornika i mnogih drugih, vraća se koncertiranju u velikom stilu. Dva rasprodana koncerta u Klubu Kazališta Komedija dokaz su da interesa publike za njegovu glazbu ne nedostaje te da su Geržina i njegov tradicionalno fenomenalni bend i vrhunski vokalni gosti spremni i za posljednji ovosezonski koncert u Zagrebu.

Specijalne gošće na koncertu bit će dugogodišnja Igorova suradnica, vokalna solistica i akademska glumica Vanda Winter, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta, zvijezda vrhunskih mjuzikala kazališta Komedija (Mamma Mia, Aida, Ljepotica i zvijer, Jesus Christ Superstar i dr.), televizijskih uspješnica (Stella, Tvoje lice zvuči poznato i dr.) i zbor Ex Mozartine koji u svojih više od 20 godina djelovanja bilježe suradnje s vrhunskim imenima hrvatske estrade kao što su Oliver, Neno Belan, Damir Urban, Ivan Dečak i dr. Djevojke odrasle u zboru Mozartine dokazale su se kao vrsne interpretatorice kako klasične tako i pop glazbe. Poseban gost koncerta biti će i Filip Rudan glazbenik izvrsnih vokalnih sposobnosti, dobitnik Porina, sudionik Voice-a, Masked Singera i mnogih drugih TV emisija, jedan od najkvalitetnijih izvođača mlađe generacije, koji je nedavno izdao i svoj prvi autorski album. 

Peti kupe kao relativno novi urbani prostor ugodnog ambijenta na odličnoj lokaciji, koji je u zadnjih par godina uspio realizirati izuzetno kvalitetne koncertne sezone pune stranih i domaćih vrsnih glazbenika, od elektronske glazbe do jazz izvođača, domaćin je ovog jedinstvenog glazbenog putovanja pod nazivom Sax and the City te će ugostiti Geržinu i njegovu probranu ekipu s vrhunskim gostima. 

Igor, gosti i super bend sastavljen mahom od diplomanata europskih glazbenih akademija s dugogodišnjim iskustvom na profesionalnoj glazbenoj sceni, izvodit će autorske skladbe s Geržininih Porinom nagrađivanih albuma koje se već desetak godina emitiraju na radio postajama na četiri kontinenta, zatim obrade svjetskih soul & funk standarda te poneku skladbu iz domaće produkcije koje u izvedbi Geržine i njegovih majstora zvuče baš poput svjetskih uspješnica. 

Ako ste istinski glazbeni sladokusac, definitivno ne smijete propustiti ovaj vrhunski glazbeni doživljaj! 

Dodatne informacije:

  • Cijena ulaznice na dan koncerta iznositi će 24 eura i moći će se kupiti i na ulazu u Peti kupe, sat vremena prije početka koncerta
  • Vrata kluba se otvaraju u 19:30, koncert počinje u 20:30
  • Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje tijekom koncerta te za objavu navedenih materijala
  • Broj sjedećih mjesta je ograničen
  • Rezervacije stolova: stolovi primaju 4 osobe (minimalna rezervacija)

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj: