IDEM

IDEM

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

; Ulaz otvoren od 20:00h

IDEM

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

poyy pretprodaja

1.00 EUR

8.00 EUR

(60,28 kn)

Ulaznice:

0.00 EUR

(0.00 kn)

x Naknada :

0.00 EUR

(0.00 kn )

Ukupno:

0.00 EUR

(0 kn)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za IDEM, 08.12.2023. - 09.12.2023. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

IDEM
"POYY"
petak, 08.12.2023.
Vintage, Zagreb

ALBUM STREAM: www.youtube.com/watch?v=eFjd2yZVCfY

Kantautor, multiinistrumentalni glazbenik i dobri duh domaće alternativne scene IDEM obilježit će kraj godine prvim velikim samostalnim koncertom koji će se održati u petak 8. prosinca u Vintage Industrialu u sklopu promocije albuma „POYY”.

„Ovo je uistinu onaj „The album” labuđeg pjeva mladosti kojem će se slušatelji uvijek rado vraćati jer je uhvatio najbitnije esencije. A opet, poučeni iskustvom drugih koji su uspjeli zauvijek zalediti taj moment u zvučnoj slici, ovakvi albumi su neponovljivi. No nije vrijeme da se sad već unaprijed cendra o tome da se Aleksino „najluđe ljeto” više nikad neće vratiti, već treba završiti s tim da je IDEM izbacio najbolji ljetni album ove sezone.”
- Zoran Stajčić, Ravno do dna

Već po reakcijama slušatelja na najavne singlove „ŠtetaŠtetaŠteta”, „Potopi ovaj brod”, „Par put godišnje” i „Žujice” bilo je jasno kako će album „POYY” imati snažnu bazu obožavatelja, no uz hvaljeno debitantsko izdanje IDEM se brojnim nastupima diljem zemlje u zavidno kratkom roku istaknuo i kao koncertna atrakcija godine.

IDEM će na svom prvom velikom samostalnom koncertu naglasak staviti na pjesme s albuma „POYY”, ali će publika imati prilike čuti i nove singlove koji su nastali u međuvremenu, a još nisu službeno predstavljeni javnosti.
Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records i trenutno je dostupan u CD formatu (možete ga kupiti direktno od Antuna) i digitalno putem svih streaming servisa.


IDEM je samostalni projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump. U posve novom izričaju Antun s bitter-sweet notom dotiče sve njemu važne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici.

Ulaznica: 8€
- Dirty Old Shop (Tratinska 34)
- Vintage Industrial / GRIF (Savska 160)
- Entrio.hr: https://bit.ly/IDEM_vib


----------------
D♡Z

Podijeli događaj: