I need a dollar - kako do investicije putem Funderbeam platforme?

I need a dollar - kako do investicije putem Funderbeam platforme?

location-iconAlgebra LAB, Zagreb, Ilica 242, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za I need a dollar - kako do investicije putem Funderbeam platforme? , 13.11.2019. u Algebra LAB, Zagreb, Ilica 242, Zagreb

Pozivamo vas na drugi Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 13.11.2019. u 18 sati u Algebra LABu.

U prvom dijelu eventa naši gosti su Damir Bičanić, Head of Funderbeam SEE i Adnan Mehmedović Medo, CEO/Director of marketing, PR & Business development Fresh Island Festival / RNB Confusion.

Investiranje u privatne kompanije, pogotovo internacionalno, predstavlja niz administrativnih prepreka. Investitori do sada nisu imali jednostavan način ulaganja i trgovanja s privatnim kompanijama. Startupi i male tvrtke nisu mogle na jednostavan način doći do kapitala. To se mijenja s Funderbeamom, globalnom platformom za financiranje i trgovanje udjelima privatnih kompanija. Podijelit ćemo iskustva prošlih financiranja iz Hrvatske na platformi.

Fresh Island Festival i tvrtka A4 d.o.o. prva je tvrtka iz područja entertainment businessa na platformi Funderbeam koja je ostvarila značajan uspjeh ostvarivši maksimalni cilj prikupljanjem 700 000 eura investicije za buduće projekte i festivale.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju predavanja u neformalnom druženju uz Finger food te kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustava s gostima predavačima te ostalim sudionicima.

Adria Business Network održava se svaki mjesec i traje u prosjeku 2 sata.

Podijeli događaj: