HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2019

HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2019

Husqvarna Adria Bike Series, Baška, Rabac

O događaju

Za Husqvarna Adria Bike Series 2019. najavljujemo novi format od četiri utrke. Znate li što to znači?  Da, tako je, to znači da ove godine imamo čak dvije nove utrke za vas. I nevjerojatno smo uzbuđeni zbog toga. Toliko uzbuđeni da ih nemamo strpljenja ni dočekati pa smo ih odlučili obje staviti ni manje ni više nego na sam početak Series-a.

Helter Skelter

Ove godine Series neće početi na Plitvicama, niti će početi u lipnju, nego puno ranije. U travnju. Na obali Kvarnera. U Rapcu - prijestolnici biciklističkog  turizma u ovim krajevima svijeta. Utrku smo nazvali Helter Skelter. Na vrat na nos. Iliti  Z'brda z'dola. Vidjet ćete i zašto.

Dalmatiner

A onda se spuštamo južnije nego što je Series ikada do sada otišao. U Dalmaciju. U Vodice. U lipnju. Pakao. Bit će to maratonski izazov za sva osjetila, pravi pravcati MTB Armagedon, Apokalipsa sada i Dan velikih valova. Sve u jednom i odjednom.

Fužine 2 Sea i Krk 'n' Roll

Provjerene uspješnice Husqvarna Adria Bike Series-a, vratit će nas na poznato tlo nakon svih tih uzbuđenja novih utrka. Bit' će to kao da smo se svi zajedno vratili s razredne ekskurzije nazad u školske klupe. Između prepisivanja zadaće prepričavaju se dogodovštine. To je atmosfera kojoj se također veselimo. Pogotovo na Krku, kada se još jednom sinergijski udružimo s kolegama trkačima na Baška Outdoor Festivalu i proglasimo ukupne pobjednike Series-a 2019.