Humanitarni koncert Ladov korak za Korak u život

Humanitarni koncert Ladov korak za Korak u život

location-iconPrirodoslovna škola Vladimira Preloga, Zagreb

Humanitarni koncert Ladov korak za Korak u život

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Humanitarni koncert Ladov korak za Korak u život, 08.03.2024. u Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Zagreb

Doživite glazbeno putovanje ispunjeno dobrotom na humanitarnom koncertu Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO, koji će se održati 8. ožujka, 2024. godine, u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu, s početkom u 19:30 sati. Ovaj događaj održava se u sklopu humanitarne akcije “Korak u život” koju je pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol.

Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 15€, a sav prihod od njihove prodaje direktno će biti namijenjen stipendijama za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.Ova plemenita gesta čini svaki ton i svaki plesni korak još značajnijim, pružajući priliku za osnaživanje mladih talenata putem obrazovanja. Ansambl Lado, svojim iznimnim izvedbama, ne samo da oduševljava publiku glazbenim majstorstvom već i širi svijest o važnosti podrške zajednici. Pridružite se ovoj večeri dobre glazbe i još boljeg djela, jer vaša prisutnost postaje korak prema svjetlijoj budućnosti za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Podijeli događaj: