Humanitarna večera i aukcija vina

Humanitarna večera i aukcija vina "Velika vina za veliku stvar"

location-iconRestoran Lido, Zagreb

Humanitarna večera i aukcija vina

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Humanitarna večera i aukcija vina "Velika vina za veliku stvar", 31.05.2023. u Restoran Lido, Zagreb

Rotary klub Zagreb Ilica organizira humanitarnu večeru i aukciju vina "Velika vina za veliku stvar" za pomoć obitelji Kalfić

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na humanitarnu akciju “Velika vina za veliku stvar” koja će se održati 31. svibnja u zagrebačkom restoranu Lido. Rotary klub Zagreb Ilica nastoji velikom aukcijom najraskošnijih vina najpoznatijih hrvatskih vinara prikupiti sredstva koja će se potom izravno donirati obitelji Kalfić.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć obitelji 13-godišnjeg dječaka Franje Kalfića kojem su nedavno transplantirana pluća. Takva transplantacija po prvi put je izvedena na malodobnoj osobi u Republici Hrvatskoj. Kako je postoperativni proces dug i zahtjevan, obitelji Kalfić treba pomoć u daljnjoj rehabilitaciji Franje do vrlo izvjesnog oporavka kao i kod daljnjeg obrazovanja.

Aukciju najkvalitetnijih butelja naših najpoznatijih vinara, vodit će poznati dinamični duo Maja Šuput i Frano Ridjan. Sveukupno će se licitirati 50 lotova vina koja su pažljivo probrana od strane vrhunskih poznavatelja vina iz svih krajeva lijepe naše. Naši poznati hrvatski vinari donirali su ekskluzivne butelje Magnuma (1,5 lit) ili Double Magnuma (3,0 lit) ili veće, uz neizbježne primjerke arhivskih vina, čuvanih upravo za ovakve prilike. Bit će tu i pokoje skriveno iznenađenje kako bi sama večer bila još čarobnija.

Najbolja vina zahtijevaju i najukusnije zalogaje pa će tako svi gosti imati priliku kušati ukusne slijedove pripremljene od strane renomiranog MasterChefa Melkiora Bašića. Popularni Chef s dugom i zavidnom karijerom u kulinarstvu svojim će znanjem i vještinama doprinijeti ugođaju i doživljaju večere. Svaki od 4 slijeda bit će uparen s odgovarajućim vinom.

Glazbeni program prepustili smo Neni Belanu i pratnji. Sigurni smo da pjesme o vinu i ljubavi neće nedostajati.

Dolazak i prijava na humanitarnu večeru i aukciju vina je od 18:00 sati.

Sve vas koji niste u mogućnosti sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji, a voljeli bi pomoći, pozivamo da to i napravite donacijom u skladu sa svojim mogućnostima na broj računa HR4624020061500128353.

Zajedno pomozimo malenom Franji da ima sretno djetinjstvo!

Vidimo se 31.05.2023. u restoranu Lido!

RC Zagreb Ilica

 

Podijeli događaj: