Hrvatski studentski simpozij o bioetici

location-iconMedicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb

Hrvatski studentski simpozij o bioetici

O događaju

Prijava odnosno registracija za Hrvatski studentski simpozij o bioetici, 26.11.2021. u Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb

Poštovane kolegice i kolege,

veliko mi je zadovoljstvo pozvati Vas na prvi Hrvatski studentski simpozij o bioetici koji će se održati u petak, 26. studenoga ove godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Simpozij priređuje Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu; organizacija je potpuno u studentskoj nadležnosti te će studenti našeg i drugih fakulteta, kao i doktori medicine te svi zainteresirani imati priliku sudjelovati kao pasivni ili aktivni sudionici. Simpozij je registriran kao stručni skup te će se za sudjelovanje dodjeljivati bodovi od strane Hrvatske liječničke komore i studentske udruge CroMSIC, a ulaznice su besplatne za sve studentice i studente Sveučilišta.

Tema Simpozija je Eutanazija te ćemo je u nekoliko sati obraditi iz različitih perspektiva: od pravnih okvira i komparacije prava unutar EU, etičkih normi u vezi eutanazije, psihološkog aspekta, do perspektive europskih liječnika koji je prakticiraju. Simpozij ćemo zaključiti moderiranom panel raspravom između gostiju iz različitih sfera društva.

Stoga Vas pozivam da nam se pridružite u što većem broju i da zajedno naučimo nešto novo u vezi ove aktualne teme!

Anton Malbašić
predsjednik Organizacijskog odbora Simpozija

Podijeli događaj: