Hrvati koji danas mijenjaju svijet

Hrvati koji danas mijenjaju svijet

Hrvatsko narodno kazalište (HNK) u Zagrebu, Zagreb

O događaju

*Događaj se organizira u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Maksimalni broj osoba u jednoj loži je 3. Na parteru će zbog epidemiloških razloga svaki drugi red biti prazan te će biti osiguran razmak između gledatelja. Ukupni kapacitet dvorane zbog epidemioloških razloga smanjen je na 100. 

*Uz kupljenu ulaznicu svaki kupac na poklon dobiva dvije ulaznice za izložbu "Hrvatska svijetu" koja se održava u Meštrovićevom paviljonu (https://www.hrvatskasvijetu.hr/) te godišnju pretplatu na digitalno izdanje Večernjeg lista.

Konferencija "Hrvati koji danas mijenjaju svijet" logičan je nastavak velike Večernjakove izložbe "Hrvatska svijetu”. Kroz 38 iznadprosječnih umova ispricali smo priču o Hrvatima čije je djelovanje promijenilo ne samo zajednicu kojoj su pripadali, nego i ostavilo dubok trag na cijelo čovječanstvo.

Konferencija “Hrvati koji danas mijenjaju svijet” okupit će neke od najvećih umova današnjice koji svojim djelovanjem mijenjaju svoju zajednicu, ali i cijeli svijet. Po prvi puta ćemo na istom mjestu okupiti Marina Soljačića, profesora Fizike na MIT-u, Danicu Kragić Jensfelt, članicu nadzornog odbora H&M-a i SAAB-a, Silvia Kutića, izvršnog direktora Infobipa, Igora Rudana, direktora Centra za globalno zdravlje Sveučilišta u Edinburghu te Alana Suminu, osnivača Nanobita.

Uvodna izlaganja održat će Božo Skoko, profesor na Fakultetu političkih znanosti i Marijana Grbeša, profesorica na Fakultetu političkih znanosti

Ne propustite konferenciju koja utječe na sadašnjost i mijenja budućnost. 

qV1QIf.md.jpg

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja