HRABRE NJUŠKE - humanitarni stand-up comedy show - GORAN VUGRINEC

HRABRE NJUŠKE - humanitarni stand-up comedy show - GORAN VUGRINEC

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za HRABRE NJUŠKE - humanitarni stand-up comedy show - GORAN VUGRINEC, 05.02.2021.

Dragi životinjoljupci, s veseljem vam predstavljamo HRABRE NJUŠKE humanitarni stand-up comedy show uz Gorana Vugrineca!

Kraj 2020. nije bio lak za stanovnike potresom pogođenih područja i cijela se zemlja udružila u pomoći. Tako je i neprofitna udruga za životinje HRABRE NJUŠKE odlučila dati sve što može te je na sebe preuzela brigu o više od 20 životinjica koje su u potresu također izgubile sve.

HRABRE NJUŠKE je neprofitna udruga za dobrobit i zaštitu životinja koja djeluje na području grada Zagreba. Udrugu vode dvije studentice te u ovom trenu skrbe o 50ak njuškica!

Dvije njihove mace, Wilma i Fantica, boluju od FIP-a, zarazne mačje bolesti koja zahvaća cijeli organizam. Njihovo liječenje je poprilično skupo te će SAV PRIHOD od ulaznica, pa i ENTRIO provizija, ići u humanitarne svrhe. Hvala ENTRIU što parnerski pristupa ovoj akciji i omogućuje vam ovaj show.

Umjesto tugovanja, idemo se smijati do suza da ove mace ozdrave! Skupite dvonožne i četveronožne frendove, priredite najdraže grickalice i udobno se smjestite.

Za sat vremena opuštanja i smijeha pobritnut će se naš veliki ljubitelj životinja i pazitelj dva psa - GORAN VUGRINEC!

Virtualno se družimo u PETAK 5.2. od 20 sati.

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O VIRTUALNOM SHOWU
Cijena ulaznice - 50 kn

Datum - 5.2., petak, od 20 sati

Live stream kreće od 19:45h, show kreće u 20h.

-----------------------------------------------

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

 

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobre kvizove - KRIP kviz.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.

Podijeli događaj: