Hot Men Dance Show

[OTKAZANO] Hot Men Dance Show

location-iconPOU "Đuro Arnold" - Kino Ivanec, Ivanec

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Hot Men Dance Show, 20.04.2024. u POU "Đuro Arnold" - Kino Ivanec, Ivanec

Najpoznatiji europski Hot Men Dance Show nastupa u Kinu Ivanec!

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot men dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedan od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i umjetnički ples.

Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši. Posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Idealan program za žensko društvo koje želi proslaviti svoj Dan žena!

Program je namijenjen isključivo ženskoj publici.

Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Podijeli događaj: