Hospitality On The Beach 2021

Hospitality On The Beach 2021

The Garden Tisno, Tisno

Naziv Cijena Količina
Ex-Yu festivalska ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

450.00 kn
Uključuje ulaz na festival, ali ne u Barbarellas Discotheque i boat partije.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Obitelji HOTB,


Kao prvo, puno vam hvala na strpljenju, ljubavi i podršci. Nadamo se da ste svi dobro i da se  čuvate.  Iz dubine srca nam je žao što je došlo do ovoga, ali nam zbog trenutne svjetske epidemije ne preostaje drugo nego odgoditi Hospitality On The Beach za sljedeće ljeto. Novi datumi festivala bit će od 8. - 12. srpnja 2021. Ako nam se ne možete pridružiti sljedeće godine, imate pravo na povrat novca. Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 13.08.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!


Međutim, uvjeravamo vas da vaša ulaznica vrijedi za HOTB 2021 i naporno radimo na tome da osiguramo isti line-up (ili možda čak i veći!). Kao organizatorima partija i festivala koje volite, potrebna nam je vaša podrška sada više nego ikada, pa vas molimo da razmislite dvaput prije nego zatražite povrat novca. Zamislite sebe i vaše najbliže, zajedno sa najboljom D+B obitelji na svijetu pod hrvatskim suncem, nakon što se stvari konačno vrate u normalu.


Do tada, budite na sigurnom i pazite jedni na druge. Jedva čekamo da svi ponovo budemo zajedno.


Za više informacija o boat i after partijima, letovima, smještaju, transferima i putnim paketima posjetite www.hospitalityonthebeach.com

***Hospitality On The Beach***

 

Napominjemo da je ovaj događaj 18+. Više informacija na našoj web stranici: www.hospitalityonthebeach.com

* * VAŽNA NAPOMENA * *
*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina.*

* * IMPORTANT NOTE * *
*Tickets are valid exclusively for EX-YU citizens, from following countries: Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo. Valid identification document from the mentioned countries will be checked at the entrance, otherwise ticket will not be valid.
*Attendees must be 18+.*