Hilltop Château Drivenik

[OTKAZANO] Hilltop Château Drivenik

location-iconKaštel Drivenik, Drivenik

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Hilltop Château Drivenik, 19.08.2022. - 21.08.2022. u Kaštel Drivenik, Drivenik

Ekipa, spremili smo vam nešto novo, s puno ljubavi i veselja predstavljmo vam Hilltop w/ MARINA KARAMARKO & MIKE VALE u Château Drivenik 19.- 20.8.. Na predivnoj lokaciji Kaštela Drivenik koji datira iz 13.st. Smjestio se na brijegu s kojeg se prostire nevjerovatan pogled na dolinu i Tribaljasko jezero.
 Znate po čemu su naši eventi specifični? Ne baziramo se samo na izvođačima, već volimo obogatit našu ponudu maštom kroz totalni vizualni program. Zato su nam tu cure iz Red Raysa i specijalni efekti.
Vjerujemo kako Vas ovaj dvojac uz naše domaće dečke neće razočarati. Napunite se s puno ljubavi, ulaštite svoje cipelice plesalice, i dođite spremni jer počinjemo već u 20,00h!

Spotovi za hamooke uz prekrasan pogled biti će dostupni oko kaštela, pitajte nas gdje se smije i gdje je najboje uhvatiti svoj spot .

[DATE]
19. i 20.8.

[ LINE UP 19.8. ]
MARINA KARAMARKO
TOM JAY
j.popowitch
NEFAS
PATRIK NATZ

[ LINE UP 20.8. ]
MIKE VALE
LIFE4FUNK
RECEP
DARIO SEC
DEMO

EARLY BIRD TICKET LINK
TBA

#areyoumysoulmate?

Podijeli događaj: