Hiljson Mandela

Hiljson Mandela

location-iconCaffe bar " ARCUS", Čakovec

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Hiljson Mandela, 23.06.2023. u Caffe bar " ARCUS", Čakovec

Početkom svibnja 2022. Hiljson Mandela objavio je “Mandela Effect”, svoj prvi solo album koji ubrzo dobiva epitet jednog od ponajboljih domaćih trap albuma ove godine. Album je poharao streaming liste u Hrvatskoj u manje od 24 sata od objave, a u samo nekoliko tjedana od objave, Hiljson Mandela se s čak pet pjesama našao u cijenjenoj Top 25 listi Billboard Croatia Song charta, čime je postao i prvi hrvatski izvođač koji je ostvario ovaj uspjeh.


Album donosi moćnu trap kolekciju od dvanaest pjesama s jakim popisom regionalnih glazbenih gostiju, kojeg čine Rasta, z++, Palac i Grše, a njegovu produkciju potpisuje Mihovil Šoštarić “Lockroom”. Kao dosadašnji singlovi s pratećim videospotovima predstavljene su pjesme “Još ovu noć” ft. z++ i “McLaren” ft. Rasta, a oba spota svojevremeno su našla svoje mjesto u YouTube Trending listi kategorije Music.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.